ELLABELLA  HOMESTYLING VECKANS TEMA


Fotokakel

image240
Foto: Fotokakel och Tjohalias blogg


 

Fotokakel. Ni som läser min blogg har säkert sätt att jag gör smygreklam för canvas. Jag är nämligen helt inne i det just nu. Funderar på att beställa hem en stor tavla därifrån, jag vet vilket motiv jag skall ha också. Men det blir någon gång i framtiden. Just nu har jag hittat något helt nytt, iallafall för mig. Fotokakel. Ett svensktillverkat glaskakel med motiv i fotokvalitet. Likt ett pussel kan plattorna kombineras för att skapa bilder i obegränsad storlek. Det härdade glaset skapar ett mycket tåligt ytskikt samtidigt som det ger motivet ett djup och en finish som inte kan åstadkommas med andra alternativ. Otroligt snyggt!

Spa lampor till badet

image239

Ett bad kan lätt bli till lyx.
Ett skumbad är otroligt härligt och nu har jag hittat något som gör det ännu mysigare. Innan har man tänt en massa ljus och satt runt om i badrummet, men nu finns det något som kallas 'spa lampor'. De kan fästas på alla ytor och de flyter också. Rolig grej!

Vaser från IKEA

image225
Vaser. Jag tror jag köpte dessa små vaser för halva priset på IKEA för några veckor sedan, fanns dock bara tre olika mönster kvar. Men de passar bra som "avbrytare" på min bokhylla.

RSS 2.0