ELLABELLA  HOMESTYLING VECKANS TEMA


Handdukar gör skillnad

image189
Badrummet
.
Badrummet är såklart ett viktigt ställe att fixa iordning inför en visning. Ledorden för badrummet är rent och fräscht. Förutom att städa och göra rent har jag några tips på hur man kan förvandla rummet. Jag har själv märkt när vi här hemma har matchande handdukar, hur mycket trevligare det blir. Nya textiler ger alltid ett lyft! Hur handduken är färgad påverkar både kvaliteten och känslan. Ha gärna några vikta handdukar framme på en hylla eller hängandes över badkarskanten för att skapa hotellkänsla.  
 
 
Handdukar, doftljus, tvål
- Handdukarna i enhetlig färg. Matcha!
- Nytt duschdraperi + ny toalettsits
- Ny tvål framme i badrummet 
- Tänd ett lyxigt doftljus!
 

Glöm inte...

Skura golv och rengör såväl speglar som toalett, dusch, badkar, handfat, diskho och vitvarorna. Det ska blänka! Ta bort gamla, smutsiga saker såsom diskborstar, rengöringssvampar, disktrasor och kökshanddukar. Tänk hotell-känsla!


Styling i sovrummet

Klicka på bilden för källan.

Sovrummet.
Ibland behövs ingen stor förändring, här visar jag upp ett alternativ. Om du klickar på bilderna ovan kommer du till en sida - scrolla dig ner och du hittar länkar varifrån jag lånat dessa bilder. Jag läste någonstans att såhär ska helst ett sovrum stylas:
Sängen ska inte vara det första man ser, om det är möjligt att ordna. Väggarna får gärna vara i bruten vit färg. Våga gärna ha en fondvägg som bryter av. Kanske någon modern tapet. Rensa ut det som inte behövs. Lampor med riktat ljus. Men ovan ser ni ett annorlunda alternativ!

 

Ge rummet liv och stämning

- Piffa upp rummet med blommor och levande växter.
- Ändra sängöverkastet + dekorations kuddar.
- Ta bort små tavlor.


Glöm inte...
Det är alltid viktigt med belysningen. Främst på kvällen!
Har du gardiner som täcker så att ljuset inte kommer in,
byt genast ut dem till exempel liknande sådana på bilden ovan
Glöm heller inte att putsa fönster och speglar.

RSS 2.0